Vibrator

Er zijn van die dagen dat het erg gezellig is in de trein.

Zo dus ook vandaag. Een groepje dames van middelbare leeftijd ging naar een of andere beurs in Amsterdam en ze hadden de grootste lol. Een vrouw van een jaar of 45 vertelde een mooi verhaal dat ik u niet wil onthouden.

Ze kwam eens bij een tante op bezoek die in een bejaardenhuis verbleef en daar stond een prachtige vibrator op het bijzettafeltje. De tante was er reuze mee in haar sas en vertelde dat ze het apparaat had gekocht nadat ze in één of ander blad een advertentie had gezien waarin je een fotomodel zag die het geval tegen haar gezicht hield. Dit was nu precies wat ze nodig had met al haar aangezichtspijntjes: een mooi massageapparaat waarmee ze haar gezicht en schouders kon masseren. Het apparaat voldeed uitstekend en was prima voor de bloedsomloop zo verzekerde zij haar nicht.

Heel voorzichtig begon nu de vrouw aan haar tante uit te leggen waar het apparaat eigenlijk voor diende en dat het eigenlijk wel een raar gezicht was om hem zo in de kamer tentoon te stellen.

De tante werd er helemaal nerveus van en schaamde zich dood temeer omdat ze net die dag naar de winkel was geweest om nieuwe batterijen te kopen. De verkoper had ze in het apparaat gestopt en tante vertelde hem dat ze er erg tevreden mee was en hem wel drie keer per dag gebruikte.

De pret was groot in de trein en het was nog een waar gebeurd verhaal ook zo werd mij verzekerd.

Geef een reactie